Babler ja Zadaa tekivät Suomen parhaan blogimarkkinointikampanjan

Bablerin suunnittelema ja toteuttama laajamittainen blogiyhteistyö Zadaan kanssa palkittiin The Blog Marketing Awards 2016 -kilpailussa vuoden parhaana sisältömarkkinoinnin kampanjana. Tuomaristo kiitti yhteistyölle asetettuja kunnianhimoisia liiketoiminnallisia tavoitteita ja blogikampanjalla saavutettuja huikeita tuloksia.

The Blog Marketing Awards -kategoriassa palkitaan sisältömarkkinoinnin kampanja, jossa onnistuneesti hyödynnetään blogi- tai vlogimarkkinointia. Tavoitteena on kannustaa mainostajia hyödyntämään uutta, kuluttajalle merkityksellistä kanavaa tehokkaammin ja tuloksellisemmin. Töitä arvioi media- ja mainosalanvaikuttajien raati.

Perjantaina 14.10.2016 palkitun blogikampanjan keskiössä on Zadaa, joka on uudenlainen pääasiassa muodista ja pukeutumisesta kiinnostuneille suunnattu mobiilisovellus ja suomalainen start-up. Palvelu on uusi markkinapaikka mobiilissa, joka auttaa käyttäjiään ostamaan ja myymään sopivia vaatteita yhdistämällä samankokoiset ja -tyyliset käyttäjät keskenään.

Tässä kampanjassa bloggaajat osallistuivat kampanjan lisäksi myös tuotekehitykseen, joka osaltaan vei yhteistyön uudelle tasolle ja toi liiketoiminnallista lisäarvoa. Ja mikä tärkeintä, kampanjalle oli rohkeasti asetettu selkeät liiketoiminnalliset tavoitteet, jotka saavutettiin kirkkaasti”, tuomariston puheenjohtaja Kati Nurminen Kopla Helsingistä kertoo tulostiedotteessa.

Zadaa oli kuluttajien keskuudessa vielä tuntematon uusi palvelu, jonka toimintalogiikan ja hyödyistä kommunikoiminen perinteisen mainonnan keinoin olisi ollut näiden kanavien kautta haastava, jopa mahdoton toteuttaa. Siksi Zadaa päätyi markkinoinnissaan luottamaan ammattimaisesti toteutettuun blogiyhteistyön ja mielipidevaikuttajabloggaajien tekemien aitojen suositusten voimaan kohderyhmän ostokäyttäytymisessä. Yhteistyöhön osallistui 20 Suomen eturivin bloggaajaa, pääasiassa Suomen Blogimedian bloggaajia ja muutamia käsin poimittuja bloggaajia muista verkostoista.

Suomen Blogimedian bloggaajat kategorioidensa parhaita

Suomen Blogimedian bloggaajat olivat erinomaisesti edustettuina The Blog Awards Finland 2016 -gaalassa. Ansioituneita sisällöntuottajia ja bloggaajien parhaimmistoa palkittiin useassa kategoriassa. Suomen Blogimedian blogeista kategorioidensa parhaina palkittiin Musta ovi  (sisustus), Vilma P. (hyvinvointi ja terveys) ja Kasper Diem (kulttuuri, yhteiskunta ja talous). Suomen Blogimediasta finalisteina oli kaikkiaan yhdeksän bloggaajaa.

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] lisää: Mitä on vaikuttajamarkkinointi? (PING Helsinki) Pingcast (PING Helsingin podcast) Kotimainen tapausesimerkki Zadaa Influencer marketing for e-commerce (Emil Kristensenin […]

Comments are closed.