Pop Media ja johtava blogitalo Babler yhteistyöhön

Lehdistötiedote 26.10.2016

Pop Media ja Babler ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Suomen Blogimedian ja Bella-blogien displaymyynti siirtyy yksinoikeudella Allerilta Pop Medialle 1.11.2016 alkaen.

Pop Media Oy on digitaalisiin palveluihin keskittynyt mediayhtiö, joka tarjoaa laadukasta viihdesisältöä verkossa, sosiaalisessa mediassa ja printissä. Pop Median muita brändejä ovat muuan muassa musiikkimediat Soundi, Rumba, Inferno ja uusi urbaaniin musiikkiin keskittyvä FUM, elokuvamedia Episodi sekä Suomessa, Virossa ja Ruotsissa toimiva keikkakalenteri Meteli. Babler Oy on puolestaan bloggaajien kanssa toteutettaviin sisältöyhteistyöhankkeisiin erikoistunut viestintätoimisto. Lisäksi Babler omistaa kaksi blogiyhteisöä, jotka ovat Suomen Blogimedian ja Bella-blogit.

”Pop Median innovatiiviset mediaratkaisut, osaaminen ohjelmallisessa ostamisessa ja nopea reagointikyky uusimpien mainosteknologioiden käyttöönotossa olivat tärkeässä roolissa uuden yhteistyökumppanin valinnassa”, kertoo toimitusjohtaja Tanja Ylikangas Bablerilta ja jatkaa: ”Pop Medialla on loistava asenne ja tekemisen meininki, on hienoa päästä yhteistyöhön. Tämä ei ole pelkkä myyntiyhteistyö, meillä on yhteinen tavoite rakentaa maan johtavaa blogimediaa. Yhteistyö tähtää myös entistä parempaan blogikävijöiden verkko- ja kulutuskäyttäytymisen ymmärtämiseen ja sitä kautta entistä tehokkaampien kampanjoiden toteuttamiseen”.

”Pop Median tarjonta monipuolistuu huomattavasti yhteistyön kautta, kun pystymme tarjoamaan jatkossa hyvin kohdennettua mainontaa blogien eri aihealueista kiinnostuneille henkilöille, joista yli 90 % on naisia. Laadukas mediaympäristö ja hyvin tuotettu sisältö ovat aina olleet toimintamme keskiössä, joten yhteistyö Bablerin kanssa sopii kasvustrategiaamme erinomaisesti. Display-myynnin lisäksi yhteistyö käsittää sisältömainontaa ja median kehitystyötä”, kertoo Pop Median toimitusjohtaja Tuomo Häkkinen.

Suomen Blogimedia ja Bella-blogit tavoittavat tehokkaasti aktiivisen 20-40-vuotiaiden kaupunkilaisnaisten kohderyhmän, joka etsii blogeista sekä inspiraatiota että tietoa uusista tuotteista ja ilmiöistä.

Suomen Blogimedia on yli 40 itsenäisten bloggaajien yhteisö, joka tuottaa laadukasta sisältöä muun muassa muodista, sisustuksesta, kauneudesta, ruoasta, matkailusta ja liikunnasta kiinnostuneille. Suomen Blogimedian bloggaajat ovat lunastaneet lukijoidensa luottamuksen vuosien aikana, ja he ovat tunnettuja sosiaalisen median mielipidevaikuttajia. Bella-blogit on 20 blogista koostuva portaali, jonka käsittelemiin aihepiireihin kuuluvat perhearki ja lapset, tyyli ja muoti, kotoilu ja hyvinvointi. Bella-blogit täydentää erinomaisesti Suomen Blogimedian tarjontaa, ja sivustot tarjoavat yhdessä entistä laajemmat mahdollisuudet tehdä hyvin kohdennettua display-mainontaa ja ammattimaisesti toteutettua blogiyhteistyötä.

Lisätietoja toimitukselle:

Toimitusjohtaja Tuomo Häkkinen, Pop Media Oy
tuomo.hakkinen@popmedia.fi, p. 040 512 2398
www.popmedia.fi

Toimitusjohtaja Tanja Ylikangas, Babler Oy
tanja.ylikangas@babler.fi, p. 040 701 5757
www.suomenblogimedia.fi

www.bellablogit.fi