Suomen Blogimediaan kaksi blogipioneeria

Suomen Blogimedian bloggaajajoukko vahvistuu jälleen maaliskuussa, kun kaksi suomalaista pitkän linjan bloggaaja liittyy Suomen Blogimediaan. Just My Imagination -blogia kirjoittaneella Janni Eharilla ja Muita Ihania -blogin Tiina Arposella on kummallakin takanaan jo lähes kymmenen vuoden blogiura.

Maaliskuun alussa Suomen Blogimediaan siirtyy Janni Eharin omaa nimeä kantava lifestyle-blogi. Janni on suomalaisen blogiskenen pioneerejä, jota uskolliset lukijat ovat seuranneet jo yli kahdeksan vuoden ajan. Janni on aikaisemmin kirjoittanut Just My Imagination -nimistä blogia Indiedaysissa.

Kymmenen vuotta blogia kirjoittanut Tiina Arponen tuo Muita Ihania -blogillaan Suomen Blogimediaan lifestyle-vahvistusta. Tiinan blogi on söpö yhdistelmä pastellisävyistä kotia, värikkäitä neuleita, inspiroivia DIY-ideoita ja elämää kolmen lapsen kanssa. Muita ihania -blogin Tiina Arponen on ennen itsenäiseksi siirtymistään A-lehtien Style Roomissa.

Molemmat blogit tuovat jälleen lisää uutta kohderyhmää ja kiinnostavia sisältöjä Suomen Blogimedian edustamaan joukkoon. Uusien blogikiinnitysten jälkeen Suomen Blogimediaan kuuluu jo 42 bloggaaja, jotka ovat kaikki lukijakuntansa luottamuksen vuosien varrella ansainneita sosiaalisen median mielipidevaikuttajia ja sisällöntuotannon ammattilaisia. Suomen Blogimediaa seuraa viikoittain noin 145.000 uniikkia lukijaa (TNS Metrix).

Tutustu blogeihin;
www.janniehari.fi
www.muitaihania.com

Kiinnostaako kaupallinen yhteistyö bloggaajiemme kanssa? Olethan yhteydessä meihin!