The Blog Awards Finland 2017 -voittajat valittu: Babler ja Suomen Blogimedia voittivat kuusi palkintoa

The Blog Awards Finland 2017 Babler Suomen Blogimedia

Bablerin suunnittelema ja toteuttama uraauurtava yhteistyö kahvilaketju Picnicin kanssa palkittiin The Blog Marketing Awards 2017 -kilpailussa vuoden parhaana vaikuttajamarkkinoinnin kampanjana. Suomen Blogimedian vaikuttajista viisi palkittiin kategorioidensa parhaina.

The Blog Marketing Awards -kategoriassa palkitaan tuloksellista vaikuttajamarkkinointia. Arvioinnissaan raati kiinnitti erityistä huomioita kampanjan tuloksellisuuteen ja sen konkreettisiin vaikutuksiin mainostajan liiketoiminnassa.

Perjantaina 27.10.2017 palkittu yhteistyö Picnicin, Bablerin ja bloggaaja Alexa Dagmarin kanssa on jatkunut viime syksystä lähtien. Bablerin kehittämän konseptin avulla suosikkibloggaajan mielipidevaikuttajaroolia, näkemystä ja ainutlaatuista lukijasuhdetta on hyödynnetty kokonaan uudistuneen kahvilakokemuksen luomisessa. Uusittu pilottikahvila avattiin Fredrikinkatu 28:siin Helsinkiin kesäkuussa 2017.

Kyseessä on täysin uudella tavalla tehty kampanja, jossa vaikuttajalle on annettu aidosti vaikutusvaltaa ja hänen yleisönsä on osallistettu keskeisesti prosessiin. Tavoite on ollut kunnianhimoinen, idea rohkea ja toteutus on viety pitkäjänteisesti maaliin ─ palvelumuotoiluun asti.”, kertoo Marketing-kategorian tuomariston puheenjohtaja Janne Pullinen, A-lehtien B2B-liiketoimintajohtaja A-Lehtien tiedotteessa.

Ainutlaatuinen sisustusprojekti saa mahdollisesti jatkoa, sillä Picnic kartoittaa parhaillaan potentiaalisia muutoskohteita.

Suomen Blogimedian bloggaajat tyhjensivät palkintopöydän

Suomen Blogimedian bloggaajat olivat erinomaisesti edustettuina The Blog Awards Finland 2017 -gaalassa useassa eri kategoriassa, sillä peräti 12 kaikista finalisteista oli Suomen Blogimedian vaikuttajia.

Suomen Blogimedian blogeista kategorioidensa parhaina palkittiin viisi vaikuttajaa:

Heistä Kasper Diem -blogin Kasper Strömman ja Mustan oven Marja Wickman palkittiin myös viime vuotisessa gaalassa kategorioidensa parhaina.

 

Kuva: A-Lehdet Oy, Paula Virta & Kirsi Tuura