Kaksi uutta blogia Suomen Blogimediaan

Suomen Blogimedian bloggaajajoukko vahvistuu kahdella suositulla blogilla.  Pitkänlinjan sisustusblogiklassikko Valkoinen Harmaja ja hyvinvointiskenen luottoblogi Laura Rosilla liittyvät Suomen Blogimediaan.

Valkoinen Harmaja intohimolla sisustukseen suhtautuvan Suvi Melender-Låglandin sisustusblogi. Lukijoidensa rakastama ja arvostama blogi pitää sisällään tunnelmointia, runsasta kodikkuutta ja aina myös niitä kuumimpia sisustustrendejä, joista sisustuksesta kiinnostuneen tulee olla tietoinen. Useaan kertaan palkittu, vuonna 2010 perustettu Valkoinen Harmaja on yksi ensimmäisiä sisustusblogeja Suomessa.

Laura Laukka on elämäniloinen, kunnianhimoinen ja itsevarma nuori nainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, joogaa, kovia treenejä sekä matkustamista. Lauran blogi Laura Rosilla on täynnä hyvää fiilistä, kauniita kuvia sekä monipuolisesti hyvinvointia ja lifestylea. Blogissa käsitellään niin elämän iloja kuin surujakin, jaetaan treeni- ja ravintovinkkejä, pohditaan syvällisiä ja vaihdetaan kuulumisia.