Henkilöstömuutoksia Babler Oy:n johdossa

 

Babler Oy:n toimitusjohtajana yhtiön perustamisesta asti toiminut Tanja Ylikangas jättää tehtävänsä omasta pyynnöstään 31.3.2018 alkaen. Samalla Bablerin nykyisestä henkilökunnasta asiakkuusjohtaja Salla Erkkilä ja projektijohtaja Jenni Forsblom on nimitetty Bablerin liiketoimintayksiköiden vetäjiksi 1.1.2018 alkaen.

Salla Erkkilän vastuulla on jatkossa Bablerin vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijaliiketoiminta ja sen kehittäminen. Babler keskittyy yhä tiukemmin asiakasymmärryksen ja vaikuttajamarkkinoinnin yhdistelmäprojekteihin. Jenni Forsblom vastaa puolestaan tulevaisuudessa Bablerin omistaman Suomen Blogimedia Oy:n medialiiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Suomen Blogimedian tavoitteena on tulevaisuudessa tarjota markkinoijille asiakkailleen entistä laajemman kattauksen sosiaalisen median vaikuttajia ja sitä kautta myös uusia kanavia sisältöyhteistöiden toteuttamiseen.

Myös Bablerin myyntityöhön saadaan vuoden alusta merkittävää vahvistusta, kun muun muassa United Screensin myyntijohtajana aikaisemmin toiminut Satu Apukka aloittaa tehtävänsä Bablerin myynti- ja markkinointijohtajana 8.1.2018 alkaen.

Uusi toimitusjohtaja nimetään tehtävään oikean henkilön löydyttyä. Tällä välin Bablerin johdossa toimii hallituksen puheenjohtaja Teemu Jokinen.

”Bablerin liiketoiminta on kehittynyt yhä enemmän pelkästä blogien asiantuntijuudesta vaikuttajamarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän strategiseen suuntaan. Uusin rekrytointimme Satu Apukka ja yhtiöidemme strategiset muutokset ovat osa tätä kehitystä”, kertoo Teemu Jokinen.

”Koko Bablerin liiketoiminnan käynnistäminen ja sen johtaminen on eittämättä ollut yksi parhaimmista kokemuksistani. Sinä aikana Babler on saavuttanut merkittävän jalansijan vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijana ja vaikuttanut myös koko alan arvostuksen nousuun”, Ylikangas sanoo.

Lisätietoja:

Ida Fram Group Oy
Teemu Jokinen
050 307 3996
teemu.jokinen@idaframgroup.fi

Babler Oy
Tanja Ylikangas
040 701 5757
tanja.ylikangas@babler.fi